День відкритих дверей відбувся в Інженерному навчально-науковому інституті ім. Ю.М. Потебні

День відкритих дверей відбувся в Інженерному навчально-науковому інституті ім. Ю.М. Потебні  

Вибір майбутньої професії і, безумовно, закладу вищої освіти є доленосним шагом у майбутнє для кожного випускника, тому побувати на днях відкритих дверей того чи іншого інституту або університету, а краще за все, у кількох закладах вищої освіти, – це той крок, який допоможе остаточно переконатися у правильності свого вибору. А для тих, хто досі не визначився із вибором – вдала можливість зробіть це. 9 червня таку можливість надали абітурієнтам-2022 під час online-зустрічі в Інженерному навчально-науковому інституті ім. Ю.М. Потебні Запорізького національного університету.

 

Відкриваючи зустріч, її модератор – заступник директора ІННІ з профорієнтації Владислав Румянцев тепло привітав присутніх та запросив до мікрофону директорку ІННІ Наталю Метеленко.

У своїй промові Наталя Георгіївна висловила надію, що присутні на зібранні абітурієнти отримують дуже багато корисної інформації стосовно інженерного навчально-наукового інституту, його кафедр та спеціальностей. Наталя Метеленко повідомила, що на даний момент перебуває у Ченстоховській політехніці, вирішуючи питання, щодо реалізації програм академічної мобільності для студентів ІННІ. Директорка інституту привернула увагу майбутніх вступників на полегшення умов вступу для абітурієнтів у цьому році; на те, що будуть враховані проблеми тих абітурієнтів, які знаходяться на «складних територіях» та не зможуть вчасно подати необхідні оригінали документів. Зупинила увагу присутніх Наталя Георгіївна і на змінах правил вступу до магістратури тощо.

А більш конкретно про спеціальності гостям розповідали представники кафедр.

 

Як зазначив завідувач кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів Олександр Шапуров, підготовка фахівців в сферах  комп’ютерного моделювання та управляння бізнесом на базі ІТ,  підприємницької діяльності, фінансів ведеться за освітніми програмами  «Інформаційна економіка»,  «Фінанси держави та підприємницьких структур», «Економіка підприємства». А більшість предметів на кафедрі  розроблені за європейськими стандартами.

Більш детально ознайомитися з переліком галузей знань, спеціальностей та освітніх програм Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні можна за адресою https://www.znu.edu.ua/ukr/pk/4362/4743

Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. Потебні

Фотогалерея дня відкритих дверей