Інженерний навчально-науковий інститут ім. Ю.М. Потебні запрошує на День відкритих дверей

Вже незабаром, а саме, 9 червня о 18:00 в Інженерному навчально-науковому інституті ім. Ю.М. Потебні Запорізького національного університету відбудеться День відкритих дверей!

Мрієш стати справжнім комп’ютерщиком, програмістом, для якого відкриються двері в будь-яку компанію світу? А, може, енергетиком, потреба в яких зростає з кожним днем? Бачиш свою кар’єру у сфері металургії, щоб не лише добре заробляти, а й розвивати промисловість рідної країни? Чи, може, в тебе мрія створити справжній архітектурний шедевр, чи просто будувати зручні і комфортабельні будівлі? Хочеш стати професійним економістом, бухгалтером чи податківцем, без яких не може існувати жодна країна? Тоді тобі конче потрібно завітати до нас на День відкритих дверей!

Знаходишся не в Запоріжжі, але дуже хочеш взяти участь у заході? Це можливо, адже День відкритих дверей відбудеться в online-форматі. Завітай до нас за допомогою платформи Zoom: ідентифікатор 9260209298, код доступу 1234 і не забудь запросити на День відкритих дверей своїх батьків!

То що ж на тебе чекає 9 червня о 18:00? Передусім, це цікава розповідь про твою майбутню спеціальність та освітню програму, з переліком яких можна ознайомитися за покликанням: https://www.znu.edu.ua/ukr/pk/4362/4743 А також зустріч з директоркою Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні ЗНУ Наталією Метеленко та із завідувачами кафедр і викладачами. І, звичайно, ти отримаєш відповіді на всі свої питання!

З нетерпінням чекаємо на тебе, наш майбутній студент!

Сторінка ІННІ ЗНУ: https://www.znu.edu.ua/ukr/university/11929

Сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/IngenerkaZNU

Платформа Zoom. Ідентифікатор заходу 9260209298. Код доступу 1234