Студенти та викладачі кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів поєднують навчання і наукові дослідження

Стати одним із переможців конкурсу – це завжди значна подія в житті людини, адже визнаються твої досягнення на професійній ниві. Для здобувачів Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні – третьокурсника, який навчається за освітньою програмою «Фінанси держави та підприємницьких структур» Дмитра Стародубцева й магістранта І курсу (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок») Владислава Плиски – це ще й привід вкотре переконатися в правильності свого вибору майбутньої професії.

Дипломи ІІ ступеня за перемогу в V Міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних робіт з економіки, який відбувся в республіці Молдова і був організований науково-дослідним центром «Прогрес» при Комратському державному університеті (CSU, Comrat State University), хлопці здобули ще наприкінці минулого року. Проте, лише нещодавно вони отримали довгоочікувані нагороди. Це стало для здобувачів новим стимулом проводити дослідження і представляти їхні результати на різноманітних конференціях та конкурсах.

Свою науково-дослідну роботу «Удосконалення управління діяльністю підприємства на основі інформатизації його бізнес-процесів» Дмитро Стародубцев і Владислав Плиска виконали під керівництвом професора кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів ІННІ ім. Ю.М. Потебні В’ячеслава Глущевського. За його словами, отримані конкурсантами науково-практичні здобутки – це результат системної та копіткої роботи колективу кафедри з розвитку студентської науки під час дослідження актуальної проблематики в студентських наукових проблемних групах, створених і функціонуючих при кафедрі інформаційної економіки, підприємництва та фінансів.