І знову кейс-клуб ІННІ ім. Ю.М. Потебні об’єднав молодь різних вишів країни

– «Спочатку учасниками засідань кейс-клубу були лише здобувачі Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні. Проте, цього року ми вийшли на новий рівень – всеукраїнський! До нас приєдналися студенти та викладачі партнерських університетів», – відкриваючи захід, зазначив керівник «Клубу інноваційних бізнес-ідей «АКАДЕМІЯ» В’ячеслав Глущевський.

Березневе засідання кейс-клубу відбулось у Кам’янець-Подільському національному університеті ім. І. Огієнка. А його учасниками стали викладачі та постійні члени кейс-клубу – здобувачі освітніх програм «Інформаційна економіка», «Оподаткування, облік, контроль в управлінні підприємством», «Фінанси держави та підприємницьких структур», «Промисловий менеджмент», «Економіка підприємства», «Управління державними та місцевими фінансами», «Управління фінансами підприємницьких структур», «Економіка підприємства та управління бізнесом» ІННІ ім. Ю.М. Потебні, а також представники Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова й Харківського національного університету цивільного захисту. Така широка географія учасників спонукала організаторів провести захід відразу в двох форматах: online і offline.

Тема сase study «Управління проєктами та успішні кейси їхньої реалізації», яку розкрив співзасновник СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy, гостьовий лектор і бізнес-тренер Твердислав Філатов, відразу захопила молодь. Адже, вже на початку тренінгу здобувачі не лише дізналися багато цікавого про інших учасників, а й дещо розібралися в собі. Кожен із них спробував відповісти собі на питання, що по-справжньому йому подобається робити, в чому він є експертом і яка справа для нього є рутинною. А це дозволить в майбутньому молоді стисло та змістовно розповісти про себе роботодавцю. Учасники познайомились і з японською концепцією пошуку «цінності життя»; розглянули soft skills проєкту та розробили власне «Колесо балансу». Розповів Твердислав Філатов і про свої успішні проєкти. Він впевнений, що заняття улюбленою справою – це і є справжній ключ до успіху.

Наприкінці заходу бізнес-тренер поділився ще одним своїм успішним проєктом – «Школа проєктних менеджерів», навчання в якій, до речі, нині безкоштовне. Її слухачі – захоплені менеджментом люди. Незабаром буде відкрито ще одну групу, заняття в якій відбуватимуться в online-форматі, тож всі охочі, незалежно від того, де мешкають, зможуть приєднатися до школи.

Не менш цікавою виявилась і друга частина заходу, а саме, обговорення тренінгу. Всі охочі ділилися враженнями, вносили пропозиції щодо проведення майбутніх заходів. Так, члени кейс-клубу – здобувачі освітньої програми «Фінанси держави та підприємницьких структур» – першокурсниця Вікторія Катьянова, третьокурсник Дмитро Стародубцев, четвертокурсниця Анна Савела та магістранти Данііл Хавер і Владислав Гузенко вважають такі зустрічі дуже корисними, оскільки отримані soft skills та transferable skills розширюють і поглиблюють їхні професійні компетентності.

«Кейс-клуб – це такий майданчик, де здобувачі та викладачі можуть поспілкуватися поза університетом з успішними, розумними, креативними людьми – людьми, які готові поділитися своїм позитивним досвідом вирішення бізнес-кейсів у різних сферах діяльності, – підводячи підсумки заходу, зазначила доцентка кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів ІННІ, гарантка освітньої програми «Управління фінансами підприємницьких структур» Вікторія Оглобліна. – Тож засідання нашого кейс-клубу тривають. І ми з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!»

Facebook ІННІ ім. Ю.М. Потебні: https://www.facebook.com/IngenerkaZNU