Міжнародна академічна мобільність студентів та викладачів кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Протягом вересня – грудня 2021 року проходив міжнародний конкурс студентських науково-дослідних робіт з економіки в республіці Молдова, який був організований науково-дослідним центром «Прогрес» при Комратському державному університеті (CSU, Comrat State University). У конкурсі взяли участь 167 здобувачів вищої освіти від 33 закладів вищої освіти з 7 країн (https://bit.ly/3qJXQXx).

Від Запорізького національного університету (ZNU, Zaporizhzhia National University) в цьому конкурсі взяли участь здобувачі освітньої програми «Інформаційна економіка» Сергій Лобушко, бакалавр 4-го курсу, та Анастасія Січкоріз, магістр 1-го курсу, з науково-дослідною роботою на тему «Інформатизація управлінських процесів промислових підприємств при складанні виробничих планів»; науковий керівник – В’ячеслав Глущевський, завідувач кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні.

Конкурсанти представили свої здобутки, які напрацьовані ними під час дослідження проблематики студентського наукового гуртка «E-Cyber» за темою «Розроблення математичного забезпечення та ІТ-інструментарію для підтримки процесів інформатизації управлінської діяльності підприємств» (https://bit.ly/3HJUxa3). За словами В’ячеслава Глущевського, отримані науково-практичні здобутки – це не випадковий результат, а є підсумком копіткої роботи протягом року, пройшли апробацію на Всеукраїнському кейс-чемпіонаті «M. Student Champ-2021» від Метінвест у січні-квітні 2021 року, де Сергій Лобушко і Анастасія Січкоріз стали півфіналістами зі своїм кейсом.

Вітаємо конкурсантів та наукового керівника з отриманням диплома 2 ступеня за перемогу у ІІІ міжнародному конкурсі студентських науково-дослідних робіт з економіки та бажаємо їм нових наукових звершень.