Колектив кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів Інженерного навчально-наукового інституту ім. Ю.М. Потебні ЗНУ вітає випускників освітніх програм кафедри з отриманням диплома «МАГІСТР»

Дванадцятого січня 2022 року в Інженерному навчально-науковому інституті імені Ю.М. Потебні Запорізького національного університету відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам освітніх програм кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів.

Більш ніж півсотні здобувачів вищої освіти спеціальностей 051‒«Економіка», 072‒«Фінанси, банківська справа та страхування» та 076‒«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» цьогоріч завершили навчання та отримали кваліфікацію «МАГІСТР» за чотирма освітньо-професійними програмами: «Інформаційна економіка», «Управління державними та місцевими фінансами», «Управління фінансами підприємницьких структур», «Економіка підприємства та управління бізнесом».

Завідувач кафедри ІЕПФ ІННІ ім. Ю.М. Потебні ЗНУ В’ячеслав Глущевський вважає «випуск магістрів - 2022 унікальним, адже більшість, а це понад тридцять осіб, є учасниками програми міжнародної академічної мобільності «2D ‒ Два Дипломи», ідеологом та активним партнером якої впродовж останніх п’яти років є саме кафедра ІЕПФ».

Як зазначає керівниця європроєкту і директорка ІННІ ім. Ю.М. Потебні ЗНУ Наталя Метеленко «Активна співпраця з університетом «Вищої школи управління охороною праці» у місті Катовіце, Республіки Польща, дає надзвичайну виняткову можливість нашим магістрам одночасно навчатися й отримати другий диплом європейського зразка за спеціальностями «Стратегічне управління підприємством», «Управління проєктами», «Управління в логістиці». Це яскравий приклад того, коли командна робота колективу однодумців і професіоналів-новаторів долає усі перешкоди та перетворює очікування й мрії на реалії сьогодення. Завдяки європроєкту магістри мають реальну можливість на стажування та працевлаштування на провідних підприємствах Республіки Польща та інших європейських країн. Ми в тренді європейської освіти!»
Професорсько-викладацький склад кафедри ІЕПФ ІННІ ім. Ю.М. Потебні ЗНУ сердечно вітає випускників-магістрів із завершенням навчання та бажає їм нових наукових звершень і отримання незадовго другого диплома європейського зразка в університеті‒партнері «ВШУОП», м. Катовіце, Республіки Польща.

Шановні випускники, двері нашої альма‒матер завжди відкриті для вас! Ми пишаємося вами та запрошуємо вас до співпраці ‒ будьте активними менторами наших здобувачів, долучайтеся до процесу покращення якості вищої освіти та виховання нового покоління економістів, фінансистів і управлінців! Бажаємо успіхів і хай вам щастить!